RSS

Het wordt stralend weer!

Het wordt stralend weer!

De komende dagen krijgen we in Nederland stralend weer. Het KNMI voorspelt temperaturen tot wel 30 graden.

Vandaag wordt een zonnige en droge dag. Het waait nauwelijks en de temperatuur loopt op naar 23 tot 27 graden. Ook ’s avonds is het buiten nog goed toeven, aangezien het lang aangenaam warm blijft. De nacht die volgt is het licht bewolkt en droog. De minima liggen dan rond een graad of 13.

Woensdag wordt het nog warmer. De temperatuur bereikt overdag waarden van 25 graden op de de Noordzee-stranden, tot 29 graden in het binnenland. De zon krijgt het door de toename van bewolking iets moeilijker, maar hij verdwijnt niet.

De dagen daarna blijft het zomers warm. Op donderdag en vrijdag komt zelfs de tropische 30-gradengrens in zicht! Richting het weekeinde lijkt er weer afkoeling te komen in de vorm van enkele regen- en onweersbuien.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reacties

  1. Karin:

    Oh, wat heerlijk. Alles ziet er mooier uit. Net wakkeren dan in de tuin ontbijten. Zonovergoten wereld. Wat een gelukzaligheid. Nou weet ik wat ik heb gemist. Het lijkt erop dat iedereen ook meteen een stuk vrolijker is. De clou is om dit volledig uit te buiten. Ga naar buiten. Smeer je wel in en geniet tot in je tenen.

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?