RSS

Hermitage Amsterdam blijkt kaskraker

ma, jul 20, 2009

Kunst en Cultuur

Hermitage Amsterdam blijkt kaskraker

Het museum Hermitage Amsterdam heeft de afgelopen maand circa 100.000 bezoekers getrokken. De Russische president Dmitri Medvedev en koningin Beatrix openden de dependance van het wereldberoemde museum in Sint-Petersburg op 19 juni.

De bezoekers kwamen af op de openingstentoonstelling ‘Aan het Russische hof. Paleis en protocol in de 19de eeuw’ of wilden het gebouw zelf zien. Directeur Ernst Veen zei erg blij te zijn met de grote populariteit van het museum. ,,Dit is ongelooflijk, zoveel bezoekers in zo’n korte periode overtreft al onze verwachtingen.” (ANP)

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?