RSS

European Solar Days 2009

vr, mei 8, 2009

Wetenschap en Natuur

European Solar Days 2009

Vrijdag 15 mei start de jaarlijkse “Eurpean Solar Days” met als doel het gebruik van de zon als duurzame energiebron te promoten. De eerste European Solar Days zijn gevierd in mei 2008 waarbij meer dan 4000 verschillende evenementen plaatsvonden in 13 landen door Europa.

Net als vorig jaar doet Nederland ook dit jaar mee tijdens de Solar Days. De coördinatie is in handen van Holland Solar, de branchevereniging voor de zonne-energie-industrie in Nederland. Gelijktijdig met de Solar Days zal ook het 25-jarig bestaan van Holland Solar worden gevierd.

De Solar Days zijn dit jaar van 15 tot en met 22 mei. Tijdens deze dagen vinden in Nederland en vele andere Europese landen meer dan 4000 verschillende evenementen in het kader van zonne-energie plaats. Zonne-energie is een van de meest toegankelijke en betaalbare manieren voor gewone burgers om duurzame energie op te wekken en kan in elk huis of gebouw worden toegepast. Zo kan iedereen zelf bijdragen aan een beter milieu.

Meer informatie over de evenementen en activiteiten rond Solar Days 2009 kan je vinden op www.solardays.eu en www.solardays.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?