RSS

Overheid launching customer elektrische voertuigen

Overheid launching customer elektrische voertuigen

Minister Jacqueline Cramer (Ruimte en Milieu) ziet de rol van eerste klant van innovatieve duurzame producten als elektrische auto’s weggelegd voor het Rijk. De bewindsvrouw: ‘Het is hoog tijd dat elektrische voertuigen na 100 jaar volop tot bloei komen’.

Dat zei Cramer maandag 27 april tijdens een werkbezoek aan de regio Zuid-Oost Brabant. Daarbij werd ze op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen van elektrische auto’s. Minister Cramer is aangenaam verrast over de snelle ontwikkeling van elektrische auto’s: ‘Het is hoog tijd dat elektrische voertuigen na 100 jaar – want zolang bestaan ze al – volop tot bloei komen. De overheid moet launching customer zijn, de eerste klant van deze innovatieve producten. Geld is vers twee, maar er zijn redelijke mogelijkheden.’

Zie ook:

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?