RSS

Al Gore steunt groen domein .eco

Al Gore steunt groen domein .eco

Het bedrijf Dot Eco heeft plannen om eind dit jaar het domein .eco in te dienen bij internetbeheerder Icann. Zo hoopt de organisatie het recht te krijgen om .eco-registraties aan te bieden. Dot Eco heeft de steun van voormalig vicepresident en Al Gore en zijn organisatie Alliance for Climate Protection.

‘Dot eco’ zou het top level domain (TLD) bij uitstek kunnen worden voor websites van milieubewuste personen en organisaties, en voor milieu-initiatieven van bedrijven. Het grootste deel van de opbrengst van .eco zal naar milieudoelen gaan. De voormalige vice-president van de Verenigde Staten , Al Gore, steunt de ontwikkeling van een nieuw groen .eco-domein. “We zien ernaar uit om met Dot Eco samen te werken om .eco te promoten”, laat Gore weten. “Dit is een geweldige kans voor de milieubeweging en het internet als geheel.”

De opbrengsten van de registratie zullen gebruikt worden voor het financieren van onderzoek over klimaatverandering en andere milieuzaken.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?