RSS

Duurzame innovaties kunnen de economie herstellen

Duurzame innovaties kunnen de economie herstellen

Volgens Japanse ingenieurs is de sleutel om de deur naar economische voorspoed te openen gelegen in innovatie op het terrein van duurzame energie, in het bijzonder zonnecellen en elektrische voertuigen.

Dit blijkt uit een onderzoek dat de Japanse uitgever Nikkei Business Publications recent heeft uitgevoerd onder technisch kader binnen productie bedrijven. Het onderzoek toont een sterk vertrouwen in ontwerp en productie van duurzame applicaties.

090210181156

Een bijkomende vraag binnen het onderzoek: welk land komt het eerst uit de recessie? Enig patriotisme is de ondervraagden niet vreemd gezien de antwoorden: 26,7% van de ingenieurs denkt dat Japan als eerste uit het dal klimt, daarna komt volgens hen Europa (15,4%), China (14,1%) en de VS (12,8%).

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?