RSS

Rotterdamse Museumnacht

vr, mrt 6, 2009

Kunst en Cultuur

Rotterdamse Museumnacht

Tijdens de achtste Rotterdamse Museumnacht op Zaterdag 7 maart openen weer ruim veertig musea en galeries van 20.00 tot 02.00 uur hun deuren.

Het thema ‘RE:’ is het uitgangspunt voor een gevarieerd programma van prikkelende activiteiten, verrassende performances en speciale rondleidingen waarbij jouw inbreng bepaalt hoe de nacht vorm krijgt. Een nachtelijke remix van jazzy tunes, grote meesters, andere tijden en kekke auto’s maken de Kunsthal tot één grote smeltkroes, met voor ieder wat wils.

Geniet van sfeervolle optredens van Zuco 103, waarin electro, jazz en Braziliaanse muziek samenkomen. Of reis langs de winnaars van dé kunstprijs van Nederland bij ‘200 jaar Prix de Rome’. Ontmoet echte Romeinen of scoor een date met je Poken – het nieuwste digitale visitekaartje.

Alle 45 musea en galeries bieden deze avond een speciaal programma. Ervaar de spectaculaire live fotoshoot van Fleur Koning in het indrukwekkende decor van de Rotterdamse Fotoacademie. Laat de binnenkant van je ogen fotograferen, proef blind wijn en zie hoe een kleurenblinde kunstenaar actionpaint in het Oogziekenhuis. Ga Oudhollands viruswerpen, speel het Museumnacht-Dictee en restyle het Museumpark. Kijk naar het prachtige werk van Otto Snoek, Daan Roosegaarde en Pipilottti Rist.

Bereid je voor op een avontuurlijke nacht vol culturele verrassingen!

Website: www.rotterdamsemuseumnacht.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?