RSS

Algen in Voeding – Gezond en Duurzaam

za, jan 24, 2009

Gezondheid en Voeding

Algen in Voeding - Gezond en Duurzaam

Algen in voeding – Gezond en duurzaam
Algen zijn in, ze heten het nieuwe goud. De sterkste groei zit in de toepassing van algen als brandstof, maar ook voor productontwikkelaars in de voedingsmiddelenindustrie heeft het nuttige toepassingen. Algenolie is de bekendste toepassing. Deze olie bevat het gezonde omega-3-vetzuur. Algen halen bij groei koolstofdioxide uit de lucht en leveren ingrediënten voor voedsel, medicijnen, vitamines en vetzuren, waaronder het waardevolle omega-3 vetzuur. In dit congres leert u over de algen zelf, maar hoort u ook verhalen van voedingsmiddelenbedrijven die algen al toepasten in hun producten.

Onderwerpen:

  • Cradle to cradle met algen
  • Algen bieden kansen voor productontwikkeling
  • Toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie
  • Hoor wat de mogelijkheden van algen voor uw bedrijf zijn

Inclusief bezoek aan algenkwekerij Ingrepro in Borculo

Datum: 25-03-2009
Locatie: Hampshire Hotel – Bon ‘Aparte, Barchem

Bekijk hier het programma: Algen in Voeding

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, , , ,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?