RSS

Kunstbeurs pAn in de Rai

di, nov 18, 2008

Kunst en Cultuur

Kunstbeurs pAn in de Rai

De RAI in Amsterdam biedt van zondag 23 tot en met zondag 30 november ruimte aan de eigentijdse kunst –en antiekbeurs pAn  Amsterdam.

pAn Amsterdam (Pictura Antiquairs National) is de grootste nationale kunst- en antiekbeurs in Nederland en wordt dit jaar voor de 22e keer georganiseerd. 115 Nederlandse, Belgische en Duitse kunsthandelaren en antiquairs presenteren u een uitgebreid aanbod dat varieert van archeologische objecten tot hedendaagse kunst.

Voor professionele en particuliere kunstliefhebbers
De beurs is een ontdekkingsreis voor kunstliefhebbers van alle leeftijden en de ontmoetingsplek voor professionele en particuliere verzamelaars. Onder de topstukken design uit de 20e eeuw, Aziatische kunst en moderne en hedendaagse kunst.

Keuringscommissie
Op pAn Amsterdam vindt u hedendaags en antiek zilver en glas, juwelen, kaarten, manuscripten, prenten en tekeningen, 16e-eeuwse tot hedendaagse schilder- en beeldhouwkunst, meubels van de 17e eeuw tot art deco, iconen, aardewerk en keramiek. De kwaliteit wordt bewaakt door twaalf gespecialiseerde keuringscommissies, bestaande uit zo’n tachtig experts. Zij beoordelen de objecten voor de opening van de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie.

Meer informatie: www.pan-amsterdam.nl

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

,

Reageer op dit bericht

Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?