RSS

Tesla Roadster Signature Edition – alleen voor Europa

In 2009 komt de volledig elektrische Tesla Roadster naar Europa. Om ons een beetje enthousiast te maken, krijgen de eerste 250 exemplaren een betere standaarduitrusting mee.

De Tesla Roadster heeft geen verbrandingsmotor, maar is desondanks snel genoeg. De sprint naar de 100 doet de Tesla Roadster in 3,9 seconden, wat absoluut supercar tijden zijn. Desondanks heeft de Tesla Roadster een bereik van 365 km op zijn accupakket.

De Signature Edition krijgt alle af-fabriek verkrijgbare opties en een aantal specifieke zaken. Zo zijn er Signature Edition badges en een mooi plakkaat met productienummer en handtekening in het interieur. De Edition krijgt bovendien specifieke lichtmetalen velgen en naar keuze een in kleur gespoten of blank gelakt carbon dak-deel. De wielophanging van iedere Tesla Roadster Signature Edition zal worden afgestemd op de wensen en rijstijl van de bestuurder.

Wil je meer HappyNews?

We're on a mission to spread meaningful and happy content far and wide.
Probeer onze wekelijkse HappyNewsletter en zie het voor jezelf!

, ,

Reacties

    1 Trackbacks For This Post

    1. Elektrische auto’s voor altijd BPM-vrij | HappyNews | Positief Nieuws:

      […] liet de staatssecretaris proefrijden in de Tesla Roadster, een volledig elektrische sportauto. Ik zal er alles aan doen om deze voertuigen fiscaal te […]

    Reageer op dit bericht

    Wil je weten hoe je een eigen afbeelding naast je reacties kan krijgen?